Forretningsbetingelser og persondatapolitik på Rentapart.dk

Ved at benytte Rentapart.dk accepterer du samtidig nærværende forretningsbetingelser og vilkår.

13-12-2016


Rentapart IVS

Rentapart IVS
Høegh-Guldbergsgade
8000 Aarhus C
CVR nr.: 37666335
E-mail: info@rentapart.dk

Hos Rentapart er vi bevidste om, at du er interesseret i beskyttelse af dine personlige oplysninger og i de betingelser, der er gældende for din profil på Rentapart. Vi ønsker at leve op til dine forventninger og har derfor indført de politikker og fremgangsmåder, der er beskrevet i disse betingelser. Rentapart drives med henblik på at give dig den bedst mulige service på vores hjemmeside www.rentapart.dk. Det betyder, at Rentapart vil få adgang til og behandle dine personlige oplysninger, som beskrevet i disse betingelser. Rentapart IVS er dataansvarlige, og er således ansvarlige for alle personlige oplysninger, du giver os når du opretter en profil på Rentapart. Som dataansvarlige behandler vi alle dine personlige oplysninger i overensstemmelse med den danske persondatalov. Din brug af vores hjemmeside og serviceydelser er underlagt de generelle handelsbetingelser, der til enhver tid er gældende. Du er selv ansvarlig for at holde dig orienteret om disse betingelser, der er til rådighed på www.rentapart.dk.

PROFILOPLYSNINGER

Vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger til at levere tjenesteydelser til dig på Rentapart.dk. Vi benytter dine oplysninger til at kommunikere med dig, holde styr på dine registrerede køb og favorit-lejemål. Vi overfører kun personlige oplysninger i det omfang, det er beskrevet i disse betingelser. Dit navn, telefonnummer, e-mailadresse og profilnummer kan videregives til samarbejdende boligudlejere hos Rentapart IVS. Vi kan også overføre dine personlige oplysninger til tredjeparter, som for at overholde vores forpligtigelser over for dig hjælper os med behandling af dine ordrer og/eller levering af dine ordrer.
Du kan som bruger af hjemmesiden til enhver tid få adgang til din profil, hvis du ønsker at redigere, opdatere eller slette nogle af eller alle oplysninger, der er knyttet til din profil. Man er som bruger ansvarlig for, at alle oplysninger, i forbindelse med oprettelse og som bruger af Rentapart.dk, er korrekte. Medarbejdere hos Rentapart har adgang til en brugers profil, for på bedste vis at kunne hjælpe brugeren i tilfælde af problemer. Rentapart.dk forbeholder retten til at ophæve samarbejdet med en bruger med øjeblikkelig virkning, i tilfælde af adfærd, som strider mod virksomhedens interesser. Det er ej heller tilladt, at videregive sin profil eller lade andre personer, benytte ens profil. Endvidere er det ikke tilladt, at videregive kontaktoplysningerne på udlejere. En billet er personlig og må kun benyttes af ejeren af profilen. Hvis din medlemsprofil er slettet, ophører vi med at indsamle yderligere personlige oplysninger.

HVILKE PERSONLIGE OPLYSNINGER INDSAMLER OG BRUGER VI?

Når du opretter en medlemsprofil på Rentapart.dk, bliver du bedt om følgende oplysninger: fulde navn, e-mailadresse, mobiltelefonnummer, beskæftigelse, land, køn og en kort beskrivelse af dig. Ved oprettelses af profil med Facebook-login, indhentes der flg. oplysninger: navn, email-adresse og profilbillede.

SAMTYKKE

Med din profil på Rentapart.dk, ved accept af disse betingelser, giver du samtykke til indsamling, behandling og overførsel af dine personoplysninger, som beskrevet i disse betingelser. Du bekræfter samtidig, at du er over 18 år. Ved oprettelse af en profil på Rentapart.dk indgår du som bruger samtidigt en aftale med Rentapart.dk om elektronisk kommunikation, således at alle meddelelser fra Rentapart.dk til din brugerprofil kan sendes til den e-mail-adresse, som du har registreret på din profil.

ADGANGSKODER

Du skal opbevare dit brugernavn og din adgangskode et sikkert sted. Din adgangskode skal behandles fortroligt, og du skal så vidt muligt sørge for at undgå at afsløre den. Du bør derfor ikke oplyse din adgangskode til nogen, ej heller medarbejdere af Rentapart.dk.

PRISER OG BETALING

Alle opgivne DKK priser er inkl. moms 25%. Den gældende pris for dit køb er den, som på tidspunktet for bestillingen er angivet på hjemmesiden ud for den pågældende vare. Rentapart.dk modtager betaling med Visa-Dankort og Visa og Mobilepay. Når du afgiver din ordre, bliver pengene trukket med det samme. Du modtager en kvittering kort tid efter købet er gennemført pr. mail eller mobiltelefon. Forbehold for prisfejl, udsolgte varer m.v. Rentapart.dk tager forbehold for prisændringer, tastefejl og udsolgt varer.

SIKKERHED VED BETALING

Rentapart krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Clearhaus eller Quickpay, som varetager betalinger for køb foretaget på Rentapart.dk. Bemærk også, at siden, hvor du giver dine kortoplysninger, ser anderledes ud end resten af butikken. Dette skyldes krav fra Clearhaus og Quickpay, at siden skal være sikker og oplysningerne krypterede.

PRODUKTET

Rentapart.dk er en online service, som skaber kontakt mellem boligudlejere og boligsøgende. Tjenesteydelsen du kan købe er en billet til en annonce hos Rentapart.dk. Når købet er foretaget vises dit profilnummer på pågældende annonce. Ved hver annonce er der 20 billetter til rådighed. Disse billetter sælges efter Først-til-mølle-princippet. Billetten giver ikke adgang til kontaktoplysninger til boligudlejer. Rentapart formidler ansøgningen videre til boligudlejeren, hvorefter boligudlejeren svarer tilbage på din ansøgning. Hører du ikke fra boligudlejeren, kan du skrive til info@rentapart.dk, hvorefter vi vil tage kontakt til boligudlejeren på lejemålet, du har ansøgt. Billetten giver dig som bruger mulighed for at være blandt 20 ansøgere, der kan komme i betragtning til det givne lejemål. Rentapart.dk validerer alle boligannoncer manuelt, men har ikke særaftaler med de samarbejdende boligudlejere. Derfor kan boligudlejerne på Rentapart.dk også have boligannoncer på eksempelvis andre lignende webportaler. Vi stræber dog efter at Rentapart.dk bliver boligudlejernes foretrukne boligportal.

FORTRYDELSESRET OG REKLAMATION

Når du køber et produkt hos Rentapart.dk træder anvendelsen af produktet i kraft i det øjeblik betalingen er gennemført. Produktet er således taget i anvendelse med det samme og før fortrydelsesretten på 14 dage udløber. Ved dit køb af annoncen giver du derfor samtidig dit samtykke til, at købet ikke kan fortrydes. Når du handler på Rentapart.dk har du en reklamationsret, hvis tjenesteydelsen er behæftet fejl eller mangler. Hvis du konstaterer, at der er en mangel ved tjenesteydelsen, så kan du benytte din reklamationsret inden rimelig tid ved at sende en e-mail til info@rentapart.dk.

MISLIGHOLDELSE

Rentapart.dk forbeholder sig retten til uden varsel at slette dig som bruger, hvis du misligholder vilkårene, som beskrevet her. I tilfælde af misbrug vil vi som hovedregel kontakte dig med henblik på at finde ud af, om misbruget skyldes en uforsætlig handling fra din side. Du bør dog i alle tilfælde, hvor du er i tvivl om regler og vilkår, henvende dig til Rentapart.dk, så du kan få vejledning i og forklaring af korrekt brug af Rentapart.dk.

Ansvarsfraskrivelse

Rentapart.dk formidler blot kontakten mellem lejer og udlejer og er ikke part i selve udlejningen af et produkt/service. Rentapart yder ingen former for garanti eller forsikring af det udlejede/lejede produkt. Dette er lejer/udlejers ansvar at produktet/servicen lever op til beskrivelsen, samt behandlingen hos lejer foregår i henhold til aftale med ejer/udlejer. Rentapart er ikke erstatningsansvarlig for de eventuelle tab, der måtte opstå i forbindelse med din benyttelse mv. af de tjenesteydelser Rentapart.dk stiller til rådighed. Rentapart.dk er herudover ikke erstatningsansvarlig for tab, som skyldes:

  • Nedbrud i og/eller svigtende adgang til IT-systemer, servere mv., eller ødelæggelse/beskadigelser/tab mv. af data i disse systemer, der bl.a. kan henføres til nedennævnte begivenheder uanset, at det er Rentapart.dk, der står for driften af systemerne.

  • Lovindgreb.

  • Terror eller hærværk (herunder computervirus og -hacking), uroligheder, oprør, sabotage, krig eller naturkatastrofer.

  • Andre forhold, omstændigheder og force majeure af enhver art, som er uden for Rentapart.dk kontrol.

OPHAVSRET

Rentapart IVS forbeholder sig fuld ophavsret til alt materiale og alle informationer på www.rentapart.dk med forbehold for de informationer, der findes i de individuelle boligannoncer. Informationer, tekster og oplysninger på denne hjemmeside må hverken kopieres, videregives eller anvendes offentligt uden skriftlig accept fra Rentapart IVS.

COOKIES

Vi benytter cookies på vores hjemmeside. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din internetbrowser og registrerer dig som bruger. Cookies kan bruges til følgende formål: Til at forbedre hjemmesidens brugervenlighed og personliggøre hjemmesiden til dig. Til at analysere brugen af vores hjemmeside og indsamle statistik om besøgende. Til administration af hjemmesiden og muliggøre brug af de funktioner, der er forbundet med e-handel. Når du bruger vores hjemmeside og/eller accepterer denne fortrolighedspolitik, samtykker du i vores brug af cookies.

ÆNDRINGER I FORTROLIGHEDSPOLITIKKEN

Hvis vi beslutter at ændre indholdet i denne fortrolighedspolitik, vil vi om nødvendigt kontakte dig på den e-mailadresse, du har oplyst i din medlemsprofil. Vi vil desuden gøre opmærksom på eventuelle ændringer på vores hjemmeside og anbringe den nye fortrolighedspolitik på hjemmesiden for til enhver tid at holde dig orienteret om den seneste udgave. Datoen for fortrolighedspolitikken vil fremgå øverst på siden. Hvis du ikke kan acceptere en sådan revideret fortrolighedspolitik, kan du afbryde dit medlemskab på Rentapart.dk. Hvis du opretholder dit medlemskab, udgør det samtidig din bindende accept af den reviderede fortrolighedspolitik.

Disse betingelser accepteres af kunden i forbindelse med køb af en ordre og vil endvidere til enhver tid være tilgængelige på Rentapart.dk.

Privatlivspolitik for Rentapart IVS

29-07-2016


Vi tager din databeskyttelse alvorligt

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Kontaktoplysninger

Firma Rentapart IVS er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Vi sikrer fair og transparent databehandling

Når vi beder dig om at stille dine persondata til rådighed for os, oplyser vi dig om, hvilke data vi behandler om dig og til hvilket formål. Du modtager oplysning herom på tidspunktet for indsamling af dine persondata.

Vi anvender denne type data om dig

Vi anvender data om dig for at gøre vores service bedre og sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig. De data, vi anvender, omfatter:

  • Almindelige persondata

  • Data om interesser og vaner

Vi indsamler og opbevarer dine persondata til bestemte formål

Vi indsamler og opbevarer dine data i forbindelse med bestemte formål eller andre lovlige forretningsmæssige formål. Det sker, når vi har brug for at:

  • Behandling af dit køb og levering af vores ydelse

  • Opfyldelse af din anmodning om produkter eller tjenester

Vi behandler kun relevante persondata

Vi behandler kun data om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål, der er defineret ovenfor. Formålet er afgørende for, hvilken type data om dig, der er relevante for os. Det samme gælder omfanget af de persondata, vi bruger. Vi bruger fx ikke flere data, end dem, vi har brug for til det konkrete formål.

Vi behandler kun nødvendige persondata

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde vores fastsatte formål. Derudover kan det være bestemt ved lovgivning, hvilken type data, der er nødvendig at indsamle og opbevare for vores forretningsdrift. Typen og omfanget af de persondata, vi behandler, kan også være nødvendige for at opfylde en kontrakt eller en anden retlig forpligtelse.

Vi kontrollerer og opdaterer dine persondata

Vi kontrollerer, at de persondata, vi behandler om dig, ikke er urigtige eller vildledende. Vi sørger også for at opdatere dine persondata løbende. Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer.

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata

Vi indhenter dit samtykke, inden vi behandler dine persondata til de formål, der er beskrevet ovenfor, med mindre vi har et lovligt grundlag for at indhente dem. Vi oplyser dig om et sådant grundlag og om vores legitime interesse i et behandle dine persondata. Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid trække det tilbage ved at henvende dig til os. Brug kontaktoplysningerne ovenfor, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Vi videregiver ikke dine persondata uden dit samtykke

Hvis vi videregiver dine persondata til samarbejdspartnere og aktører, bl.a. til brug for markedsføring, indhenter vi dit samtykke og informerer om, hvad dine data vil blive brugt til. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod denne form for videregivelse, og du kan også frabede dig henvendelser i markedsføringsøjemed i CPR-registeret. Vi indhenter ikke dit samtykke, hvis vi er retligt forpligtet til at videregive dine persondata, fx som led i indberetning til en myndighed.

Vi beskytter dine persondata og har interne regler om informationssikkerhed

Vi har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine persondata mod at blive tilintetgjort, gå tabt eller blive ændret, mod uautoriseret offentliggørelse, og mod at uvedkommende får adgang eller kendskab til dem.

Cookies, formål og relevans

Vi placerer kun nødvendige cookies, der sikrer den funktionalitet på vores website, som kunden beder om, og som er undtaget for krav om samtykke.

Vi indhenter dit samtykke

Før vi placerer cookies på dit udstyr, beder vi om dit samtykke. Nødvendige cookies til sikring af funktionalitet og indstillinger kan dog anvendes dog uden dit samtykke. Du kan få flere oplysninger på vores hjemmeside om vores brug af cookies, og om hvordan du kan slette eller afvise dem. Hvis du vil tilbagekalde dit samtykke, så se vejledningen under vores cookie-politik.

Du har ret til at få adgang til dine persondata

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet. Hvis du anmoder om det, kan vi oplyse dig om til de data, vi behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder. Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.

Du har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes. I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine persondata. Det gælder fx, hvis du trækker dit samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser. Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata. Du kan også gøre indsigelse mod vores videregivelse af dine data til markedsføringsformål. Du kan bruge kontaktoplysningerne øverst til at sende en indsigelse. Hvis din indsigelse er berettiget, sørger vi for at ophøre med behandlingen af dine persondata.