S ger du ledig lejlighed i k benhavn  aarhus  odense eller aalborg

Søger du ledige lejligheder i København, Aarhus, Odense eller Aalborg?

13 Jan, 2017

Rentapart har lejligheder i København, Aarhus, Odense og Aalborg!

Hos Rentapart er konkurrencen blandt ansøgere markant lavere end hos mange andre boligsider. Det skyldes, at man kun konkurrerer mod 20 (40 i jan. 2017) andre ansøgere.
Som ansøger køber man én billet til en lejlighed og udlejeren vælger derefter blandt de 20 ansøgere, hvem han/hun ønsker til fremvisning.

Se Rentaparts ledige lejligheder

Hos Rentapart ser vi alle annoncer igennem og har kontakt til udlejerne for at sikre os, at vi kun har reelle annoncer. Dette gøres for at beskytte vores ansøgere og sørge for, at de får den bedst mulige oplevelse med boligsøgningen.

I de fire studiebyer er konkurrencen rigtig hård. Det gælder om at have de bedste odds når man søger efter en ny bolig. Derfor er der kun et begrænset antal som kan ansøge om de forskellige lejemål - netop for at skabe de bedste odds for de boligsøgende.

Som ansøger kan man også selv arbejde sig til bedre odds. Ved bl.a. at have stort og klart profilbillede hvor man kan se hele ansigtet i god belysning, en god lang beskrivelse af dig selv, dine hobbyer, hvad du laver og et realistisk budget.

Rentapart ønsker alle ansøgere held og lykke med deres boligsøgning!