Victor blog

Læs hvorfor boligudlejere som Victor vælger at bruge Rentapart.dk

18 Jan, 2017

Rentapart har gjort det nemmere for udlejere at finde den næste lejer.

Vi har interviewet en af vores udlejere, som er begyndt at bruge Rentapart.dk

Hvorfor valgte du Rentapart?
Jeg valgte Rentapart, da jeg i sommers oplevede utrolig mange ansøgere til et lejemål jeg udlejede i sommers. Jeg modtog alt for mange og irrellevante ansøgere.
Derfor ville jeg indskrænke søgningen og kun få de mest interesserede ansøgere.

Har du brugt Rentapart før?
Jeg har ikke kendt til siden før nu, men var i den grad sikker på, at det var lige præcis denne boligsside jeg skulle anvende, da jeg hørte om den første gang.

Hvordan fik du kendskab til Rentapart?
Jeg har en god kammerat fra mit studie, som har anvendt Rentapart af flere omgange, han har talt positivt om det – især det her med, at man kunne få seriøse konkrete henvendelser.

Vil du bruge Rentapart igen?
Ja, det kunne sagtens tænkes. Jeg har brugt betydeligt mindre tid end jeg plejer gennem de andre boligportaler.

Hvad synes du om Rentapart?
Jeg er rimelig begejstret. Ud af 20 mulige ansøgere, fik vi dog kun 12 henvendelser, hvor vi var lidt skeptiske omkring det nu var nok. Men de 5 vi så havde til fremvisning, viste sig at være meget interesserede. På den måde var 12 henvendelser måske mere end rigeligt.

Har du benyttet andre boligsider før?
Jeg har anvendt boligsider, som boligportal.dk, boligsurf, minlejebolig og diverse Facebook-sider hvor folk kunne kontakte mig direkte i min Facebookindbakke eller pr. mail. Jeg har stadig 120 ulæste beskeder fra ansøgerne fra sidste gang jeg udlejede en bolig.


Hvorfor er Rentapart bedre end de andre?
Det er ret nemt at oprette og så er det ret brugervenligt. Nemt overblik og få men seriøse ansøgere.


Hvad synes du om processen fra oprettelse af annonce til fundet de rigtige ansøgere til fremvisning?
Den forløb sig rigtig godt. Jeg delte vores opslag fra Rentapart på Facebook torsdag, for at skabe opmærksomhed omkring udlejningen og herefter fik vi 12 gode ansøgere. Søndag formiddag kiggede jeg ansøgerne igennem. Mandag havde jeg ansøgerene til fremvisning og samme aften kontaktede vi den heldige lejer. Så det er gået ret nemt, synes jeg


Er ansøgerne mere reelt interesserede?
Ja, det var min klare opfattelse. De betaler jo et mindre beløb for at komme i betragtning til et lejemål og så kan det være, at de lige tænker sig om en ekstra gang, inden de sender en masse beskeder afsted til en.


Er du udlejer og ønsker at bruge mindre tid på, at finde den rette lejer, er du velkommen til at kontakte os på ar@rentapart.dk eller fh@rentapart.dk