Ny facebook cover

Er Rentapart blot endnu en ny portal med lejeboliger?

13 Jan, 2017

Nej!

I modsætningen til eksisterende boligportaler i Danmark, har Rentapart gjort det nemmere for boligsøgende, at finde en lejebolig i.

Hvorfor er det nemmere?
På Rentapart.dk er der kun 20 boligsøgende, der kan ansøge om at komme i betragtning pr. lejemål. Det vil altså sige, at konkurrencen er betydeligt mindre pr. lejemål.

Vi, hos Rentapart, har selv oplevet, at boligmarkedet er en jungle at finde rundt i og hvis ikke man lige kender en der kender en, er det så godt som umuligt at finde en lejebolig.
Boligudlejningsmarkedet har været presset de sidste mange år og flere og flere boligportaler er dukket op, men problemet er der stadig.

Rentapart kan desværre ikke skabe flere boliger i Danmark, men med denne portal forsøger vi at gøre det nemmere og ikke mindst mere fair, når man søger bolig i Danmark.

Eksisterende portaler er for det meste abonnementsbaseret, men på Rentapart.dk betaler man kun for de lejemål du er interesseret i og ønsker at komme i betragtning til.

Således undgår boligudlejerne også at modtage henvendelser fra desperate boligsøgende, som skyder med spredehagl.

Boligudlejerne, som Rentapart samarbejder med, udtaler også at de gennem Rentapart.dk modtagere færre, men mere kvalificerede ansøgere.
Ved hvert lejemål er der 20 ansøgere, der har betalt et mindre beløb for at ansøge.

Ved de populære lejemål oplever udlejerne på andre boligsider, nogle gange at modtage op til 1500 henvendelser pr. lejemål. Det kan måske være derfor boligsøgende ikke hører fra udlejerne.

Hos Rentapart modtager udlejerne knap så mange henvendelser, men til gengæld 20 relevante henvendelser.

Rentapart er startet er Anders Rajendiram og Frank Hald og blev lanceret august 2016.

Hvis du har lyst til at udleje dine lejeboliger gennem Rentapart er du mere end velkommen til at kontakte os på ar@rentapart eller fh@rentapart.dk.