Værelse i bofællesskab

6500 kr/mnd.
14

Beliggenhed
Nyrnberggade, København S

LEJLIGHEDSTYPE
Værelse
VÆRELSER
1
LEJEPERIODE
1 - 2 år
OVERTAGELSE
2016-09-01
DELEVENLIG
Nej
DEPOSITUM
6500
FORUDBETALT LEJE
6500
ACONTO

HUSDYR TILLADT
Nej
SAGSNR:
132600

Altan

Delevenlig

Husdyr


BESKRIVELSE
Vi er et nyopstartet bofællesskab på Amagerbro, som søger en fremlejer til vores roomies værelse i et år, da han skal arbejde i Paris fra 1. september.
I vores kæmpe lejlighed på Nyrnberggade bor vi tre sammen. For tiden er det faste inventar på adressen Ninna og Tine. Vi arbejder begge fuldtid, og bruger den øvrige tid på at se serier, læse bøger, se venner, feste, rejse og meget mere.
Det er vigtigt for os, at der er mulighed for at slappe af og hygge i vores fælles rammer, og samtidig plads og rum til at kunne trække sig tilbage bag en lukket dør, når man har brug for det.
Vi søger en mandlig fremlejer over 25 år, som er interesseret i at bo her hele den angivne periode, og som har en eller anden form for fuldtidsbeskæftigelse. Værelset vil være delvist møbleret med seng og stort klædeskab. Du skal være villig til at indgå i fællesskabet med de praktiske ting det indebærer med rengøringspligter, fælleskasse, husmøder, osv..
Huslejen ligger på 6500 kr./mdr. inkl. forbrug og internet.
Dit værelse er ca. 14 kvm, og ligger væk fra de øvrige værelser med direkte adgang til vores store New Yorker-inspirerede stue. Selve lejligheden, der er nyopført i år og ligger 5 min. fra Amagerbrogade i den ene og 5 min. fra Amager Strandpark i den anden retning, er i alt 119 kvm og tæller foruden et stort fællesrum med nyt køkken også et stort, nyopført badeværelse, en sydvendt altan og privat tagterrasse.
Vi glæder os til at høre fra dig!